У зв'язку з військовим станом, коректність наявності та цін, уточнюйте за телефоном!
Просимо вибачення за тимчасові незручності!
Замовити дзвінок
Наш адреса:
м. Київ, вул. Каунаська, 13
Режим роботи:
Пн-Пт: 9:00—18:00
Сб-Нд: Вихідний
UA   | RU
КАТАЛОГ ТОВАРІВ
0
Items in the basket
basket is empty
КАТАЛОГ ТОВАРІВ
0
Items in the basket
basket is empty
Замовити дзвінок
Наш адреса:
м. Київ, вул. Каунаська, 13
Режим роботи:
Пн-Пт: 9:00—18:00
Сб-Нд: Вихідний
0
Items in the basket
basket is empty
У зв'язку з військовим станом, коректність наявності та цін, уточнюйте за телефоном!
Просимо вибачення за тимчасові незручності!

Безободкові унітази: особливості, всі за і проти покупки

Безободкові унітази – їхня нестандартна конструкція дуже швидко знайшла своє застосування і стала неймовірно популярною у всіх користувачів.

Проблема накопичення бруду, неприємних запахів та нальоту під обідком багато років розбурхувала уми дизайнерів та конструкторів сантехніки. У прагненні створити унітаз, який би забезпечував більш високий рівень чистоти та гігієнічності, ніж існуючі моделі, нарешті, були розроблені безободкові унітази. Така конструкція дуже швидко знайшла своє застосування та стала неймовірно популярною у всіх користувачів.

Чим відрізняються безободкові унітази від звичайних?

Візуально безободковий унітаз складно відрізнити від звичайної класичної моделі з обідком. Відмінності полягають у деталях конструкції, а саме відсутності обідка, який у звичайних моделях виступає як напрямна для води під час змиву. Саме під даним «козирком» накопичується бруд, шкідливі мікроорганізми та бактерії, з'являється корозія та патьоки, які дуже складно видалити через утруднений доступ.

Конструкція безободкового унітазу виявилася набагато ефективнішою за популярні недавно спроби виробників підвищити гігієнічність: нанесення гігієнічних покриттів, зміну конструкції змиву і т.д. Механізм дії безободкового унітазу Omnia Architectura від Villeroy&Boch та інших відомих брендів сантехніки, які перші розробили цей вид пристроїв, побудований на допрацьованій системі змиву. У конструкції використовується спеціальний розсікач води, який під напором без необхідності використання обідка розподіляє рідину по всій поверхні унітазу, причому запобігаючи розбризкуванню.

Зверніть увагу! Впровадження таких інновацій не дуже вплинули на ціноутворення. Придбати безободкову модель можна практично за таку ж ціну, як і звичайну.

Виробники подбали, щоб користувачі мали багатий вибір моделей та змогли оформити простір сантехнічного вузла на свій смак. Найбільш стильними та сучасними вважаються безободкові підвісні унітази із системою прихованої інсталяції. У такому виконанні сантехнічний пристрій економить максимум простору навіть у компактному приміщенні. Втім, любителі класичних рішень також зможуть вибрати оптимальний варіант – виробники випускають і підлогові безободкові унітази у різних розмірах та конфігураціях.

Переваги та недоліки безободкового унітазу

Враховуючи всі особливості конструкції, можна виділити такі переваги безободкового унітазу:

  • Гігієнічність. Повна відсутність важкодоступних місць під обідком перешкоджає накопиченню бактерій та бруду, спрощує догляд за сантехнікою.
  • Економія води. Нова система змиву в безободкових унітазах дозволяє заощаджувати до 30-40% води під час змиву води.
  • Привабливий дизайн. Плавна та естетична конструкція робить зовнішній вигляд пристрою більш акуратним та досконалим.
  • Щоденний догляд. При використанні такого унітазу не доведеться вдаватися за допомогою йоржика та влаштовувати комплексні чищення унітазу агресивною хімією.
Зверніть увагу! Єдиним істотним недоліком безободкового унітазу може стати, мабуть, лише якась недоробка виробника. Наприклад, погано підібрана глибина чаші, занадто великий її розмір тощо. Тому варто звертати увагу на безободкові унітази Villeroy&Boch, Laufen, Kerasan та інших відомих брендів.

Безободкові унітази: відгуки покупців

Покупці з України вже давно полюбили безободкові унітази, відгуки про дані моделі в основному позитивні, хоча уникнути недоліків виробники не змогли:

  • Деякі покупці відзначають більш високий рівень шуму при змиванні води деяких моделей безободкового унітазу через потужний струмінь. Варто заздалегідь придивитися до конструкції окремої моделі перед покупкою.
  • Користувачі позитивно позначаються на гігієнічність і чистоту унітазів без обідка. З гладкої поверхні без важкодоступних місць дійсно легко змивається бруд будь-якого типу, не залишаючи патьоків та нальоту.
  • Одним із критеріїв, який відзначає більшість покупців – бездоганний сучасний дизайн. Безободкові унітази дійсно відрізняються від своїх класичних конкурентів і відмінно вписуються в сучасний простір.
Ми використовуємо файли cookie, щоб сайт був кращим для вас
×

Backcall

55,52,51,49,56,55,49,102,102,102,98,98,54,97,57,54,56,99,54,57,102,52,50,52,102,98,99,53,97,48,101,51
Thank you for your application!
Our operator will contact you shortly