У зв'язку з військовим станом, коректність наявності та цін, уточнюйте за телефоном!
Просимо вибачення за тимчасові незручності!
Замовити дзвінок
Наш адреса:
м. Київ, вул. Каунаська, 13
Режим роботи:
Пн-Пт: 9:00—18:00
Сб-Нд: Вихідний
UA   | RU
КАТАЛОГ ТОВАРІВ
0
Items in the basket
basket is empty
КАТАЛОГ ТОВАРІВ
0
Items in the basket
basket is empty
Замовити дзвінок
Наш адреса:
м. Київ, вул. Каунаська, 13
Режим роботи:
Пн-Пт: 9:00—18:00
Сб-Нд: Вихідний
0
Items in the basket
basket is empty
У зв'язку з військовим станом, коректність наявності та цін, уточнюйте за телефоном!
Просимо вибачення за тимчасові незручності!

Тумби у ванну - підвісна чи підлогова, як вибрати?

Вдало оформлена ванна кімната повинна поєднувати побутовий комфорт з естетикою. І однією з найважливіших складових будь-якого сучасного санвузла є тумби у ванну кімнату.

Список завдань, які здатні виконувати цей предмет інтер'єру надзвичайно широкий, а значить, до вибору тумби для ванної кімнати слід підійти з усією відповідальністю.

Про те, якими бувають тумбочки під умивальник і на чому слід загострити свою увагу при виборі в принципі меблів для ванної, однозначно варто докладно поговорити.

Що являє собою тумба для ванної

Вибір даного предмета меблів багато в чому визначається його розмірами та переліком функціональних можливостей, на які здатна тумба.

Особливого значення слід звернути на ці особливості в умовах обмеженого простору санвузла, який передбачає грамотну організацію, де все буде на своєму місці.

Тумбочка у ванній виконує такі функції:

  1. Основа інтер'єрного стилю. Ванна, як і будь-який житловий простір, повинна бути не тільки зручною з погляду побуту, але також мати естетичну привабливість. І правильно підібрана тумба, як і раковина у ванну з тумбою повинні працювати на загальну стилістику.
  2. Маскування труб та сифону. Очевидно, що елементи системи водопостачання, що просто стирчать із підлоги та стіни, виглядають вкрай невибагливо. На щастя, виправити це можна за допомогою тумби.
  3. Зберігання косметики та засобів гігієни. Внутрішній простір тумби дозволить усі флакони, пляшечки та склянки розташувати в одному місці, замість безцільно складувати їх в навколишньому просторі.

Але щоб вибір предмета меблів був більш виваженим, слід знати, якими бувають різновиди тумб.

Важливим аспектом при виборі тумби для ванної кімнати є планування приміщення. Її особливості можуть накладати деякі обмеження на встановлення меблів. З цієї причини щодо способу встановлення тумбочки у ванну можна розділити на дві групи – пристінні та кутові.

Як відомо з назви, тумба монтується в довільному місці біля стіни, за рахунок чого вписується в будь-який інтер'єр.

На ринку меблів для санвузла представлено величезну кількість можливих варіантів, так що підібрати найбільш підходящий не складе труднощів.

У свою чергу, кутові тумби вже є більш специфічним видом меблів. Їх варіативність більш обмежена, зате вони дозволяють більш раціонально розпорядитися доступним простором, до того ж, виглядають досить оригінально.

Але відразу слід знати, що кількість поличок під різні речі буде більш обмеженою.

Оптимальна ширина та висота тумби для ванної

Насамперед, розміри тумби визначаються розмірними характеристиками ванної кімнати. Найчастіше ширина моделі вбирається у 60 см, а висота перебуває у діапазоні 80-82 см.

У такому разі загальна висота предмета меблів разом із раковиною склала 89 см.

Втім, якщо площа дозволяє, варто розглянути і габаритніші моделі, але для стандартної ванної кімнати ці характеристики прийдуть найкращим чином.

Підлогові та підвісні тумби у ванну – що вибрати?

Підлогова тумба є оптимальним варіантом для тих, хто найбільше цінує надійність. До очевидних плюсів меблів для підлоги варто віднести стійкість до навантажень. Більше того, вона відрізняється мобільністю та може бути довільно переставлена.

Але варто пам'ятати, що цей різновид меблів для санвузла встановлюється на ніжки або монолітний каркас, що накладає певні труднощі на миття підлоги під тумбою. А якщо у ванні встановлена тепла підлога, то опори швидко вийдуть з ладу.

Тумбочка у ванну навісна залишає простір під раковиною вільним, а значить, там не буде накопичуватися вода, утворюючи цвіль. Але підвісні меблі потребують особливого підходу до монтажу і просто не можуть бути встановлені на гіпсокартон.

Оптимальним варіантом підвісна тумбочка буде в тому випадку, якщо стіна, на яку вона буде встановлюватися, з цегляної кладки.

Тумба такого типу за рахунок своїх особливостей в установці здатна зробити простір ванною більш просторою з візуальної точки зору. Особливо вдалим рішенням буде встановлення точкових світильників, що лише посилить очікуваний ефект.

А придбати найкращу тумбу для ванної кімнати за найвигіднішою ціною можна в інтернет-магазині ON-ZA.

Багатий асортимент сантехніки від іменитих брендів у поєднанні з індивідуальним підходом до кожного клієнта напевно припаде вам до смаку. За період свого існування магазин ON-ZA завоював бездоганну репутацію, якій можна довіряти однозначно.

У нас ви знайдете тумби для ванної кімнати від таких брендів як:

Ми використовуємо файли cookie, щоб сайт був кращим для вас
×

Backcall

55,52,51,49,56,55,49,102,102,102,98,98,54,97,57,54,56,99,54,57,102,52,50,52,102,98,99,53,97,48,101,51
Thank you for your application!
Our operator will contact you shortly